Procesoperator / Technisch medewerker – klik hier voor meer info!

G.R.L is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in glasinzameling en –recyclage. Vanuit onze vestigingen in Lummen en Beerse zamelen we alle soorten afvalglas in en recycleren we deze tot nieuwe grondstoffen. Dit recyclageproces is sterk geautomatiseerd en bevat zware industriële machines evenals fijne techniek. De hoogwaardige grondstoffen die we produceren leveren we bij onze klanten in de  glasindustrie of producenten van isolatiemateriaal.

Momenteel zoeken we een procesoperator / technisch medewerker (m/v).

Je bent als technisch operator de back-up van je collega productieleiders. In deze functie manage je het productieproces zowel vanuit de controlekamer als op de werkvloer. Je coördineert de productieafdeling via aansturing van een klein team productiemedewerkers.

Daarnaast neem je samen met je collega’s van het onderhoudsteam de verantwoordelijkheid om de beschikbaarheidstijd zo hoog mogelijk te houden. Dit doe je door enerzijds preventief te werken en anderzijds storingen snel op te sporen en te verhelpen.

Door beide functies te combineren krijg je een goed zicht op de productielijn en slaag je er in om procesoptimalisaties te initiëren. Daarnaast bewaak je samen met je collega’s de orde en netheid in onze plant en werk je verbetervoorstellen inzake veiligheid uit.

Je werkt in principe in een 2-shiften systeem, maar bent flexibel om in te vallen in andere ploegen.

Je komt terecht in een bedrijf met een informele, familiale sfeer én een internationaal karakter. We bieden jou een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen op een makkelijk bereikbare locatie.

Solliciteren kan via mail, gericht aan Kenny Jacobs, HR Verantwoordelijke: kenny.jacobs@grl.be

Voor meer informatie over de functie, kan je telefonisch contact opnemen met Bart Lemaire, Plant Manager op 013/530 660.