Onderhoudselektricien

Je neemt samen met je collega’s van het onderhoudsteam de verantwoordelijkheid om de beschikbaarheidstijd zo hoog mogelijk te houden. Dit doe je door enerzijds preventief te werken en anderzijds storingen snel op te sporen en te verhelpen. We gebruiken hierbij Ultimo als ondersteunende tool.

Door je interesse in fijne techniek zorg je dat onze optische sorteermachines in tiptop conditie verkeren. Je leert onze lijn kennen en krijgt daardoor een back-up functie als ploegleider/ lijnverantwoordelijke.

Daarnaast heb je door je ervaring (min. 5 jaar) en opleiding (min. A2 technische richting) kennis opgebouwd van industriële elektriciteit en hecht je veel belang aan veiligheid.

Je werkt in principe in dagshift, maar bent flexibel om in te vallen in ploegen waarbij je meer mechanische taken combineert met je elektrisch werk.

Je komt terecht in een bedrijf met een informele, familiale sfeer én een internationaal karakter. We bieden jou een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen op een makkelijk bereikbare locatie.

Solliciteren kan via mail, gericht aan Kenny Jacobs, HR Verantwoordelijke: kenny.jacobs@grl.be