Onderhoudselektricien

Je neemt samen met je collega’s van het onderhoudsteam de verantwoordelijkheid om de beschikbaarheidstijd zo hoog mogelijk te houden. Dit doe je door enerzijds preventief te werken en anderzijds storingen snel op te sporen en te verhelpen. We gebruiken hierbij een online ondersteunende tool.

Door je interesse in fijne techniek zorg je dat onze optische sorteermachines in tiptop conditie verkeren. Je leert onze lijn kennen en kan deze sturen indien dit nodig zou zijn.

Daarnaast heb je door je ervaring (min. 5 jaar) en opleiding (min. A2 technische richting) kennis opgebouwd van industriële elektriciteit en hecht je veel belang aan veiligheid.

Je werkt in principe in dagshift op woensdag en zaterdag, maar flexibiliteit om in te vallen in ploegen of op andere dagen is zeker een pluspunt.

Je komt terecht in een bedrijf met een informele, familiale sfeer én een internationaal karakter. We bieden jou een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen op een makkelijk bereikbare locatie.

Solliciteren kan via mail, gericht aan Kenny Jacobs, HR Verantwoordelijke: kenny.jacobs @ grl.be